Polska Strefa Roleplay

Polski serwer Unturned ROLEPLAY. Oficjalne forum tego serwera.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-10-28 19:00:18

Kreator
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 70.0.3538.77

Biografia - Paweł Martinez

Imię i nazwisko (w grze): Paweł Martinez
Wyznanie: Katolicyzm
Pochodzenie: Polska
Zamieszkanie: Na chwilę obecną na kanapie u znajomego. [dblpt]D
Osobowość: Spokojny, tajemniczy, pomocny.
Stan cywilny: Kawaler
Majątek (konto/domy/pojazdy): Obecnie około 2,5 tysiąca monet, brak pojazdu i własnego mieszkania.
Kilka słów o sobie: Witam! Jestem Paweł Martinez. Od małego lubię zagadki logiczne i łamigłówki. Szybka i trzeźwa analiza nowych sytuacji nie jest mi obca, tak samo, jak handel z ludźmi. W wolnych chwilach lubię jeździć na rowerze, spędzać czas na łonie natury oraz planować to i owo ze znajomymi. [dblpt]angel[dblpt]
Alergie: Różnorakie pyłki traw i drzew.
Mocne strony: Umiejętność handlu z ludźmi, ścisłe myślenie, szybkie i trzeźwe analizowanie zaistniałych sytuacji, umiejętność posługiwania się bronią, sprawne prowadzenie pojazdów latających, sprintowanie.
Słabe strony: Prowadzenie pojazdów lądowych, bieganie na długie dystanse, okresowe napady lęku.
Ulubione rzeczy: Handel z ludźmi, matematyka i łamigłówki, organizowanie przestrzeni mieszkalnej, bycie tajemniczym. [dblpt]zadowolony[dblpt]

Historia postaci (minimum 100 słów): Z racji, że trochę długie mi to wyszło, to postanowiłem umieścić to w dokumencie, tutaj macie linka: [sred])
https://drive.google.com/open?id=1GYMhJ … h1Ysj38_lI

Ostatnio edytowany przez Kreator (2018-10-28 19:04:01)

#2 2018-10-30 20:08:20

VirusHDxANDvex
Administrator
Liczba postów: 34
Windows 7Chrome 69.0.3497.100

Odp: Biografia - Paweł Martinez

Zaakceptowane

Gratulacje, otrzymasz firmę za darmo i inne przywileje które zostaną dodane na serwer w przyszłym czasie!

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum