Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię i nazwisko (w grze): Paweł Martinez
Wyznanie: Katolicyzm
Pochodzenie: Polska
Zamieszkanie: Na chwilę obecną na kanapie u znajomego.
Osobowość: Spokojny, tajemniczy, pomocny.
Stan cywilny: Kawaler
Majątek (konto/domy/pojazdy): Obecnie około 2,5 tysiąca monet, brak pojazdu i własnego mieszkania.
Kilka słów o sobie: Witam! Jestem Paweł Martinez. Od małego lubię zagadki logiczne i łamigłówki. Szybka i trzeźwa analiza nowych sytuacji nie jest mi obca, tak samo, jak handel z ludźmi. W wolnych chwilach lubię jeździć na rowerze, spędzać czas na łonie natury oraz planować to i owo ze znajomymi.
Alergie: Różnorakie pyłki traw i drzew.
Mocne strony: Umiejętność handlu z ludźmi, ścisłe myślenie, szybkie i trzeźwe analizowanie zaistniałych sytuacji, umiejętność posługiwania się bronią, sprawne prowadzenie pojazdów latających, sprintowanie.
Słabe strony: Prowadzenie pojazdów lądowych, bieganie na długie dystanse, okresowe napady lęku.
Ulubione rzeczy: Handel z ludźmi, matematyka i łamigłówki, organizowanie przestrzeni mieszkalnej, bycie tajemniczym.
Historia postaci (minimum 100 słów): Z racji, że trochę długie mi to wyszło, to postanowiłem umieścić to w dokumencie, tutaj macie linka:
https://drive.google.com/open?id=1GYMhJ … h1Ysj38_lI
Ostatnio edytowany przez Kreator (2018-10-28 19:04:01)
Zaakceptowane
Gratulacje, otrzymasz firmę za darmo i inne przywileje które zostaną dodane na serwer w przyszłym czasie!
Strony: 1