Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię i nazwisko (w grze): Michał Tremownik
Wyznanie: Ateista.
Pochodzenie: Polska.
Zamieszkanie: Ulice Nadziei.
Osobowość: Zawsze zdenerwowany, pomocny, ambitny, mądry.
Stan cywilny: Kawaler
Majątek (konto/domy/pojazdy):
Kilka słów o sobie: Jestem Polakiem, który jest ala bandytą. Zawsze mam przy sobie broń i nie zawacham się jej użyć. Byłem żołnierzem ze czteroletnim stażem. Umiem się bardzo dobrze posługiwać bronią palną.
Alergie: Kurz, orzechy, mleko.
Mocne strony: Zwinny, szybki, mądry, praktycznie nie pozostawia po sobie śladu.
Słabe strony: Z trudnością wychodzi mu kłamanie, jest zbyt wrażliwy pod względem zwierząt ( nienawidzi jak ktoś je krzywdzi).
Ulubione rzeczy: Tresowanie zwierząt, gotowanie, strzelanie z broni palnej.
Historia postaci(głównie postaci)/rodziny (minimum 100 słów): Urodzony w 1991 roku 21 lutego. Matka była praczką w Warszawie, ojciec był żołnierzem, który nosił rangę starszego chorążego. Rodzice Michała poznali się na dyskotece, gdy mieli po 19 lat. Podczas wesela przyjaciela od strony taty, tak rodzice się ochlali, że do, że doszło do stosunku seksualnego, mieli zaledwie 28 lat, ojciec początkowo oczekiwał, że jego przyszła żona postanowi zrobić aborcję. Wachała się, lecz urodziła dziecko. Michał początkowo miał problemy w szkole. Wszyscy się z niego śmiali. Nie uczył się za dobrze, kiblował oraz opuszczał wiele lekcji. Trafił do poprawczaka. Miał tam dogodne życie, ponieważ rodzice olewali go. Po ukończeniu 18 lat Michał opuścił poprawczak i udał się do matki, która w wieku 34 lat rozstała się z ojcem, ponieważ był alkoholikiem. Matka go powitała serdecznością, i do wieku 26 lat żył pod utrzymaniem bogatej matki, która wygrała Lotka. W wieku 27 lat zabrał trzy miliony matce, i uciekł z domu. Okradziono go podczas podróży pociągiem do Nadziei. Żebrząc po ulicy, zaczął swoje kryminalistyczne życie. Niedługo ma się wybierać do Warszawy.
Zaakceptowane
Strony: 1