Polska Strefa Roleplay

Polski serwer Unturned ROLEPLAY. Oficjalne forum tego serwera.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-10-06 22:03:11

VirusHDxANDvex
Administrator
Liczba postów: 34
Windows 7Chrome 69.0.3497.100

Wymagania i wzór

Wymagania:

● Musisz posiadać działający mikrofon.
● Musisz korzystać z programu Discord w celu przeprowadzenia końcowej fazy rekrutacji i podczas grania na serwerze.

Wzór Podania:

( CZĘŚĆ IC )

Imię i nazwisko (w grze):
Stan cywilny:
Majątek (konto/domy/pojazdy):
Kilka słów o sobie:

( Część OOC )
Ile spędzasz codziennie czasu w Unturned:
Jak odnajdujesz się w zasadach RP opisanych w innych tematach?:
Kim jesteś? Napisz kilka słów o sobie:
Ile masz lat?:
Ile grasz na serwerze?:
Z kim grałeś na serwerze? (osoba/grupa):
Spełniasz wymagania?:
Czy byłeś banowany i za co?:
Link do konta steam lub steamID64:
Posiadasz stabilny mikrofon? TAK/NIE:
Opisz jedną wykonywaną przez ciebie interwencję policji (jak to będzie wyglądało):
IC - In Character
OOC - Out of character

Pamiętaj musisz mieć discorda i wbić na serwer by zostać policjantem.

Jak to ma wyglądać:

( Część IC)
Imię i nazwisko-Thomas Shelby
Wiek- 24 lata
Zamieszkanie- Głowna posiadłość Boruta mini willa na przeciwko komisariatu policyjnego inne posiadłości
-dwa budynki na lotnisku
-kościół w borucie
-hotel w borucie
-współwłaściciel baru u Morwina
Stan cywilny- Wdowiec żona zamordowana w zemście gangu pojebusów
Kilka słów o sobie- Witam jestem Thomas dla przyjaciół Tomek dla wrogów je*** ch**, co mogę dodać od siebie doświadczenie w policji zdobyte podczas dwukrotnej służby posada została opuszczana z mojej własnej woli ponieważ moi koledzy którzy do tamtego czasu nimi byli zachęcali mnie do tego aby razem z nimi opuścić policje aby lepiej się bawić z nimi w cywilu nie będę kłamał że opuściłem policje z innego powodu bo kłamać nie lubię a wręcz nawet nie umiem.
List motywacyjny
Punktualność to moja jedna z najcenniejszych zalet jeżeli się z kimś na coś umawiam jestem 10 minut wcześniej.
Umiem podporządkowywać sobie ludzi aby pracowali na moją korzyść.
Jestem świetnym kierowcą pojazdów jezdniowych.
Średnia umiejętność posługiwania się bronią palną nadrabiam sprytem i doświadczeniem które nabyłem od pierwszej edycji.
Pozwoliłem sobie trochę zmienić wzór podania ponieważ uważam że ludzie powinni wiedzieć też jakie mam wady.
-Indywidualista jak cholera
-Słabe umiejętności posługiwania się pojazdami powietrznymi najlepiej porusza mi się autem lub na stópkach
-Częste zachowuję się jak gdybym dopiero skończył 13 lat i zaczęły mi rosnąć włosy na klacie ale to tylko w skrajnych sytuacjach potrafię się również zachować jak dorosły.
Z wad to chyba wszystko są one do ogarnięcia.

( Część OOC )

-Ile spedzasz codziennie czasu w Unturned i ile poświęcisz na pracę w policji?
W unturned spędzam około 5 godzin dziennie w weekendy więcej ponieważ w środku tygodnia chodzę do pracy i wracam dopiero o 17 do domu.
-Jak odnajdujesz się w zasadach RP opisanych w innych tematach?
Znam wszystkie zasady serwera można dojść do tego po skargach na mnie ułatwię wam szukanie nie było żadnej.
Ile masy lat?
23 lata urodzony 22 kwietnia 1995 roku.
Kim jesteś?Napisz kilka słów o sobie.
Mam na imię Adam mam 23 lata nie lubię gdy ktoś mówi do mnie Adaś wkurzam się wtedy nie miłosiernie lubię słuchać muzyki na przykład uwielbiam kawałek Fisza czerwona sukienka jestem fanem Gry o Tron. Z charakteru w miarę spokojny niestety ulegam częstym prowokacją z strony innych wtedy kończą źle przewracam się na nich i ciężko im się podnieść z pod 100 kilogramowej masówki.

Jest godzina 18:00, a ty właśnie wyruszasz na patrol, tym razem twój partner się rozchorował i jesteś sam. Po kilku krokach zaledwie, zauważasz grupkę pięciu osób stojącą na środku skrzyżowania i popijającą piwo. Podchodzisz do nich, ale oni jakby cię nie zauważają, jedynie śmieją się i rozmawiają głośno między sobą wciąż łamiąc prawo........

Witam panowie z tej strony krawężnik Tomek dlaczego spożywają panowie alko w miejscu publicznym
-We pal gumę odpowiedział jeden z nich.
-O ty kur** chamie dowód osobisty poproszę
-Prosi to się świnia krawężniku
-A więc tak nie chciałem tego robić ale sprowokowaliście mnie panowie to tego abym otworzył bagol w swojej suce
-Jedziesz mapecie odchodzę do bagażnika trzymając kluczyki w dłoni i wypuszczam Skara z bagażnika ten niebezpieczny gatunek krawężnika zaczął wtapiać swoje kły po kolei jednemu po drugim z biednych osób spożywających alkohol na chodniku gdy zakończył swoją robotę zabrałem go na Hamburgera z Nachosami lubi to ;d 18 zł ale i tak nie da 2zł napiwku ;D

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum