Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
poprawa Historia postaci (minimum 100 słów): Julian pochodzi z Madagaskaru ma 17 lat i skakał po drzewach był tam Królem, ale przez jego wygnanie wyprowadził się i nie posiada pracy interesuje się survivalem i szuka przygód jest uczciwy lubi jeść mango chętnie pomaga ludziom stara się utrzymać na tym świecicie jest typem samotnika nieposiepana zbyt wielu przyjaźni chce zdać praworządny i żyć pełnią życia lubi pływać i umie nurkować.Potrafi strzelać z broni palnej łowi ryby i szanuje policje, ponieważ mu pomogła nie pakuje się w kłopoty skakał ze spadochronu i na bungee dużo biega uprawia sport nie jest otyły i nielubi chamstwa nie ma żadnych wrogów.
Rodzice zostawili go gdy miąć 3 lata u poprzedniego Króla wychowywał się tak do 15 roku życia i wtedy został Królem.
Wiodło mu się jak nikomu innemu rodzice zaś nie zostali odnalezieni szukał ich, lecz nie znalazł wyrzucili go z Madagaskaru 2 lata później przez to, że za dużo się bawił i jego tron przejął kolejny Król, Julian lubi
Wiadomość dodana po 04 min 42 s:
Imię i nazwisko (w grze):julian
Wyznanie:Chrześcijaństwo
Pochodzenie:madagaskar
Zamieszkanie:brak
Osobowość: król
Stan cywilny:nikt
Majątek (konto/domy/pojazdy):niemam nic
Kilka słów o sobie:jestem z madagaskaru lubie jezdzić rowerem strzelać i łowić ryby ma 19 lat nie pracowałem oficjalnie w żadnym zawodzie
Alergie:brak
Mocne strony:strzelanie z karabinu
Słabe strony:jazda na rolkach
Ulubione rzeczy:broń
Ostatnio edytowany przez julian (2018-10-13 17:26:35)
yy? Kazałem ci poprawić wiele rzeczy i tego nie zrobiłeś.
poprawa Historia postaci (minimum 100 słów): Julian pochodzi z Madagaskaru ma 17 lat i skakał po drzewach był tam Królem, ale przez jego wygnanie wyprowadził się i nie posiada pracy interesuje się survivalem i szuka przygód jest uczciwy lubi jeść mango chętnie pomaga ludziom stara się utrzymać na tym świecicie jest typem samotnika nieposiepana zbyt wielu przyjaźni chce zdać praworządny i żyć pełnią życia lubi pływać i umie nurkować.Potrafi strzelać z broni palnej łowi ryby i szanuje policje, ponieważ mu pomogła nie pakuje się w kłopoty skakał ze spadochronu i na bungee dużo biega uprawia sport nie jest otyły i nielubi chamstwa nie ma żadnych wrogów.
Rodzice zostawili go gdy miąć 3 lata u poprzedniego Króla wychowywał się tak do 15 roku życia i wtedy został Królem.
Wiodło mu się jak nikomu innemu rodzice zaś nie zostali odnalezieni szukał ich, lecz nie znalazł wyrzucili go z Madagaskaru 2 lata później przez to, że za dużo się bawił i jego tron przejął kolejny Król, Julian lubi spokuj i cisze.
Imię i nazwisko (w grze):Julian Król
Wyznanie:Katolicyzm
Pochodzenie:Madagaskar
Zamieszkanie:Brak
Osobowość: Miły
Stan cywilny:Obywatel
Majątek (konto/domy/pojazdy):Niemam nic
Kilka słów o sobie:Jestem z Madagaskaru lubie jezdzić rowerem strzelać i łowić ryby ma 19 lat nie pracowałem oficjalnie w żadnym zawodzie
Alergie:śierść
Mocne strony:Bieganie,strzelanie,
Słabe strony:Igła stzykawk,i robienie pompek
Ulubione rzeczy:Broń
Wiodło mu się jak nikomu innemu rodzice zaś nie zostali odnalezieni szukał ich, lecz nie znalazł wyrzucili go z Madagaskaru 2 lata później przez to, że za dużo się bawił i jego tron przejął kolejny Król, Julian lubi spokuj i cisze.Imię i nazwisko (w grze):Julian Król
Wyznanie:Katolicyzm
Pochodzenie:Madagaskar
Zamieszkanie:Brak
Osobowość: Miły
Stan cywilny: Kawaler.
Majątek (konto/domy/pojazdy):Niemam nic
Kilka słów o sobie:Jestem z Madagaskaru lubie jezdzić rowerem strzelać i łowić ryby ma 19 lat nie pracowałem oficjalnie w żadnym zawodzie
Alergie:śierść
Mocne strony:Bieganie,strzelanie,
Słabe strony:Igła stzykawk,i robienie pompek
Ulubione rzeczy:Broń
Strony: 1